Så var man förkyld igen...

Igår när jag pratade med Tessi i telefon kände jag att jag börja bli lite täppt. Men en timme senare sen så hade jag världens huvudvärk, tandvärk (efter tandläkarbesöket i måndags) och halsbränna som tusan, samt att näsan rinner konstant. Skit jobbigt. Till råga på allt var det så varmt i mitt rum att det gick inte att sova. Trots öppet fönster! Jag låg och vände på mig och snött mig fram tills fyra i morse, sen somnade jag till en timme. Så det är allt jag har sovit i natt, 1 timme. Jag hatar att vara förkyld. Varför måste allt komma samtidigt? Tack och lov är det inte fredag idag, för jag hade nog inte orkat gå ut, egentligen. Men hade säkert tvingat mig själv och mått ännu sämre till helgen. ;) hihih. Vill ju inte missa en utgång =)

Jag som har tjatat om att gå till Hercules nu hur länge som helst, så på fredag ska vi dit (om jag hunnit bli frisk d v s). Tar en massa nässprej, alvedon och cyklade t o m in till stan och handlade fishermans friend (hatar egentligen dem, för de är så sjukt starka) men de hjälper verkligen =) Så nu känns förkyldningen redan bättre =) På ett sätt hoppas jag inte att jobbet ringer imorgon (så jag kan vara hemma och krya på mej och ladda inför fredagen.. hihi).

Lite lugnande besked =)

Imorse var jag hos tandläkaren. Fick sitta och vänta en kvart på att han skulle komma och sedan tog det max 5 minuter. Helt sjukt! Sen frågade jag min tandläkare om han trodde jag kunde bli av med den till hösten. Åh han bara åh, nej det är omöjligt. Men sen frågade han när är höst för mej? Jag bara: Slutet av september. Så då sa han att det kunde vi nog ordna! Undrar vad han räknade som höst, eftersom det först var omöjligt. Konstigt! Så då blir det ju 2 år jag haft tandställningen. Blev lite små ledsen över att jag måste ha den i sommar, men samtidigt jätte glad över att jag nog blir av med den i höst =) Skulle vara så himla bra! Det är kanske t o m bra att jag inte blir av med tandställningen, för då är risken mindre att jag träffar nån kille ;) Kanske...  Sen var jag och tränade. Skulle handla en fuktighetskräm från dermanord, men jag fick aldrig tag i någon. Där jag brukar handla säljer inte hudvårdsprodukter längre och på ett annat ställe så var inte hon som hade hand om det inne. Så är det alltid! Så störigt. Så nu funderar jag på att åka in till Dermanords butik i Malmö, för då vet jag att jag kommer hem med det jag ska ha. Nu blir det plugg för hela slanten, inför min tenta imorgon. Sen är det ju bara 2 kvar... wiiieee

Shit muffinsen jag bakade igår är nästan slut. Jag är så nervös inför tentan att jag råkat äta upp dem... hihih.. (gjorde dock bara en enkel sats, som tur är... har 2/10 kvar... hehe). Jag borde kanske överväga att öppna ett muffins fik istället för min nattöppna glassbar ;) hehe

ÖGs

Igår jobbade jag och sedan var det dax för veckans utgång =) För första gången detta året (för min del iallafall, inte för de andras) så bestämde vi oss för att gå till ÖGs. Jag, Tessi och Elin (men Elin blev vi av med nästan direkt) konstigt nog såg vi inte henne alls på hela kvällen. Jag hade inte så höga förväntningar på utgången eftersom ÖGs är en nation. Men det här var riktigt illa (åtminstone första timmen) och jag höll på att få panik på folket som var där. Shit... jag hatar när det är så trångt att man inte kan röra sig och folk bara ska hålla på och knuffas hela tiden. Jag och Therese har nog aldrig suttit ner så mycket som vi gjorde igår. Ska inte bara kritisera utgången, för sista timmen gick väldigt fort och då hade jag faktiskt roligt =) Men det är ju inte Sargasso. Som alla vet är jag besatt av mitt Sargasso =) I love it! hihi Jag behöver en och annan sån här ok kväll för att sedan kunna ha något att se fram emot =) Där var en kille som stötte på Tessi igår, som hade lätt det roligaste namnet jag har hört (och folk som retade mig för killarna jag träffat ;) hahaha... Han hette Gunnar! hahahaha... Hur kan man hetta något sånt och vara 28 år? Jag förstår inte! Hur kan ens föräldrar bara få för sig tanken att döpa sin son till det? Jag är så elak.. hihi.. jag vet.

Idag har jag suttit och gått i genom fem gamla tentor. Är jätte nervös inför tisdagen. Eftersom det är morsdag idag så har mamma åkt till mormor, så då fick jag laga mat. Åh det blev pannkakor =) Sen gjorde jag mina choklad muffins till tentan.. =)


=)

Vilken härlig dag =) Jag vet inte vad det är med mig egentligen! Men jag känner mig på sånt bra humör idag (eller hela veckan egentligen om man bortser från i onsdagskväll.. men det fanns ju en anledning till det). Mitt humör påverkas nog väldigt mycket av vädret skulle jag tro? Fast konstigt nog så hade jag min "hat promenad" idag i regn och jag var ändå mitt goa och glada jag. Vadå störd? Var hos världens goaste tant idag, som bjöd på frukost =)
Det regnade ute och jag tyckte det var skönt.. hallå vad är det för fel på mej? haha...

Jag går runt och ler hela tiden, helt utan anledning. Så himla underbart! Man skulle nästan kunna tro att jag är kär i någon, men vem skulle det vara? Mig själv ;) hihihi. Kanske beror på mitt hår kanske? Var ju och permanenta det igår, så nu har jag sådana underbara lockar =) Som bara blir finare av regnet.. hihi.. Åh brun börjar jag att bli om armarna... hihi.. Nej nu måste jag ta tag i pluggandet! Fick reda på idag att jag ev. har två tentor samma dag i sommar, samtidigt som jag ska jobba den dagen. Ser ju lovande ut.. haha... Får ta mig i kragen nu, så att det inte blir fler tentor i sommar än de två!

Underbart väder =)

Vilket härligt väder =) Efter att varit på mina föreläsningar så tillbringade jag resterande eftermiddagen i bikini överdel och kort kjol ute i solen med min internationell ekonomi bok. Hur underbart som helst. Är helt stolt över mig själv att jag faktiskt har klarat av att läsa i boken (brukar jag aldrig annars göra ;) Tror faktiskt att jag fått lite färg idag (eller är det bara önsketänkande ;) Tentorna börjar ju närma sig med storm steg och jag börjar väl drabbas av lite panik tror jag. Samtidigt som jag ser framför mig hur skönt det ska bli. Hur konstigt det än låter så har jag de senaste gångerna jag jobbat känt en fruktansvärt lättnad (det har på något viss varit avkopplande att komma till jobbet) Hur stört låter inte det? I sommar ska vi ha roligt tjejer ;) Åh vad jag längtar... hihih

Helgen är över..

Fredagen blev väldigt intensiv... Gick ju upp 05.45 för att jag skulle till jobbet. Sen hann jag inte sova något efteråt. Men jag hade nog ändå inte kunnat sova även om jag haft tiden till det. Åh var ju så fest sugen... hiih.. åh så är det sånt härligt väder... Cyklade hem till Tessi och pratade, drack vin och kaffe =) Hur trevligt som helst. Sen cyklade vi ner till stan och in till Sargasso. Kvällen blev hur skojig som helst. Träffade en kille som jag sedan hade följe med (världens omväg visserligen ;) Fick höra av Tessi att Olof suttit och spanat in mig hela kvällen. Vad är hans problem? Ungefär vid kvart i fem kom jag i säng igen... så jag var ju bara uppe i 24 timmar... herregud! Inte konstigt att jag var sjukt slö hela lördagen. Idag jobbade jag (skulle jobbat till 11, men var redan klar vid 09.00 så då cyklade jag hem) sov en timme och sen har jag suttit ute i solen (fick leta fram bikini överdelen) och försökte plugga lite internationell ekonomi. hihi. Laddade upp lite bilder oxå ;)

Nu är det inte långt kvar tills sommaren.. åh så underbart! Bara längtar tills den 8 juni klockan 18.00.. hihih... (eller kanske blir tidigare vet man ju aldrig). Hörde Markoolios nya sommarlåt... "ingen sommar utan raegge", så nu längtar jag ännu mer =) hihih

Nu nalkas det utgång ;)

Onsdagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig (igen).. hehe. Var ju hel laddad inför utekvällen och så ösregnade det ute. Men det hindrade ju inte oss. Så jag träffade Jenny och Tessi i stan och så satte vi oss på en bar.. trevligt trevligt =) Sen skulle vi ju till Hercules, åh så ska dem inte öppna dansgolvet... åh.. blev så sjukt besviken! Istället åkte vi hem till mej. Så kvällen blev hur trevlig som helst =) Så utgången får vi ta ikväll istället ;) Ser fram emot det som tusan... hihi... (som vanligt) ;) Torsdagen blev en plugg dag och nu sitter jag på jobbet och bara hoppas att klockan ska gå fort.. hihih... Är ännu mer taggad nu ;)

Utgång... ;)

Idag hade jag egentligen tänkt att sitta hela dagen och plugga, men så blev jag väckt av jobbet istället. Så idag har jag tjänat in lite pengar =) Kursen går ändå inte så bra, så pengarna behöver jag bättre. Vet inte vad det är med mig, men den senaste tiden har skolan inte känts så viktigt (trots att den är det) men jag känner att jag behöver verkligen en paus... så jag kan få tillbaka motivationen. Träffade sedan Frida och tog en fika, super trevligt =) Ikväll är det äntligen dax för utgång.. känns som det var skit länge sen senast! Åh jag är så glad =) hihih. Men vad är detta för väder? Jag som är super peppad på vår utgång och jag hade ju tänkt att cykla men i vad regnställ? ;) Och förstöra hela min out-fit?


168280-14


Vad hände med de bra bidragen?

Skönt med en kort vecka.. till.. hiih =) Känner att det börjar närma sig nu, så himla skönt! Fast lite oroväckande att mina tentor är bara 2 respektive 3 veckor bort. Börjar drabbas av lite panik känner jag. Det värsta som kan hända är att jag kommer få "njuta av ledigheten och sommaren i juni" och sen blir det råplugg inför omtentorna i augusti. Nu har ju även min släkt sett att jag kan dricka en hel del... haha... blev ju en hel del i lördags när vi firade Andy. Men så kul jag hade. Att jag t o m missade Eurovision song contest finalen! Men sen fick jag ju höra hur det hade gått... kan fortfarande inte smällt att Ukraina som jag hatade mest av alla låtarna (såg nämligen reprisen i söndags, bara låtarna inte omröstningen) hur kunde de komma tvåa??? För mig helt obegripligt, eftersom den var hur kass som helst. En kille som är utklädd till tjej robot som "sjunger" på tyska och engelska en massa nonsens. Jag fattar inte det! Vad hände med alla bra bidragen där folk faktiskt vann för att de kunde sjunga? Men Grekland var bra ;) Sitter nu hel spänd och väntar på mitt tenta resultat! (De andra grupperna har ju redan fått reda på sina och vi skulle få det idag sa dem...) åh jag vill veta! Har ju mina små aningar redan men... kan vara bra att få det bekräftat som sagt!

Nästa vecka ska jag äntligen permanenta om mitt hår =) Ville egenligen gjort det på fredagen så man varit helg fin, men det fanns inga tider. Så på torsdagen istället, men det håller nog i sig =) Kan iallafall inte bli värre än det är nu ;) Fast jag ska inte klaga idag, nu när solen tittar fram känner jag mig alltid så mycket sötare =) hihi

Blev ju inte riktigt som jag tänkt mig..

Fredagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt. Har varit hel taggad hela veckan inför vår utgång idag, men det blev tyvärr ingen =( Kände att jag kunde behöva livas upp idag. Så nu är jag dessto mer på inför onsdag... som måste bli en utgång... shit en hel vecka utan festa! Mamma tyckte det var bra att jag skulle vara hemma "du kan behöva vara hemma en fredag för en gång skull"... haha Försökte få med min kusin ut ikväll, men han hade legat inne i lumpen i 10 dagar och var skit trött. Vilket jag kan förstå! Så istället har jag ägnat kvällen åt att göra ett lila pärlhalsband =) Jag gjorde säkert om det två gånger innan jag bestämde mig för hur jag ville ha det. Nu har jag lite dåligt samvete för att jag inte pluggade något! Jag insåg nämligen idag att det faktiskt bara är 2 veckor kvar tills min tenta (min första av tre den veckan). Herregud! Vadå få ångest? På tal om det. Jag fyllde på min garderob ganska rejält igår. Rejält och rejält (pengar gick där iallafall) och jag som inte skulle handla något denna månaden. Jovisst! Handlade ett par byxor, två lång tröjor, ett linne och en ny bolero (blev ju av med den förra, var tvungen att införskaffa en ny, dock inte likadan) samt lite nya pärlor, till att göra fler halsband =) Får kanske ta och ha på mig ett imorgon när vi ska fira min kusin? Så alla kan se hur tjusigt det blev.. hihih Imorgon är det fax för Eurovision Song Contest Finalen och i år är det verkligen skit låtar med (åtminstone i semifinalen vi såg i torsdags), vi alla ju varsin favorit imorgon eller hur Tessi ;) Shake it up, shekerim.... hahah. Jag håller på Grekland =)

Vad sysslar jag med?

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på mig? Jag kan ju inte göra ett rätt ens! Igår efter en lång dag i skolan åkte jag in till Malmö en sväng =) När jag provade ett par jeans (Åh nej tänker alla nu... du har så många redan ;) De satt inte snyggt så jag köpte aldrig dem) men iallafall så... fick jag ju se mina ben, åh herregud! Jag visste om att jag hade ett blå märke sen Valborg på benet, men hallå! Här var ju ytterligare tre stora, blå/lila precis under rumpan. Vad sysslade jag med? Inte visste jag att man kunde få såna blåmärken av att sitta i en killes knä ;) Sen när jag skulle hem, så dum som jag är så körde jag ju världens omväg... Idag skulle jag strycka innan jag skulle cykla iväg och träna och gå på föreläsningar (för en gång skull börjar vi nämligen sent) och när jag ska vika min tröja, tror du inte jag bränner mig. Så nu har jag skit ont i ena armen. Som om inte det var nog med klanteri, så under mitt gympa stång pass (sista 10 minuterna) märkte jag att jag kunde knappt röra min hand längre, så jag la ner stången och ser att handen svullnat upp. Så nu är där ett fett blåmärke! Som om jag inte har tillräkligt redan. Vad gör jag för fel? Att jag som liten kallades dunderklumpen, men hallå... jag var ju över det... trodde jag!

När jag kom hem idag för ca: en halv timme sedan så jag att jag hade massa missade samtal från jobbet. Så typiskt! Varför måste de ringa när jag är på föreläsningar, jag var ju hemma hela morgonen för en gång skull. Åh jag som behöver jobba... behöver pengar känner jag. Jag har alldeles för dyra vanor! Fick föresten mitt STUDENTLEG IDAG =) Så på fredag måste vi ut ;) Kan behövas peppas upp då! Läste mitt horoskop idag i mammas tidning (det sjuka är att jag läser horoskop  1-2 gånger i månaden) och det är alltid något som stämmer i det. Hur är det möjligt? Sitter det någon sändare på mig? "Tydligen ska jag släppa taget nu om en svår relation" och samtidigt spela ut hela mitt känsloregister, men att jag ska göra det smidigt även om jag blir arg."  Hahaha.. jag blir väl aldrig arg ;)

Bara ta det så lugnt ikväll

Nu har jag fått tillbaka nästan alla mina saker. Bara min bolero som är borta! Vilket jag är lite ledsen för, men som sagt det kunde ha varit värre. Tror jag har bearbetat Valborg ganska bra nu samt att jag börjar äntligen få tillbaka mitt sunda förnuft =) Han ringde mig på Valborg och jag trodde ju att det skulle bli bättre mellan oss... igen. Både Jenny och mina föräldrar har varit på mej att han är inte bra för mej och nu äntligen när jag pratade med söta Tessi börjar jag inse att jag mår faktiskt inte bra av allt det här velandet. Jag orkar inte med det helt enkelt! Varför måste allt vara så komplicerat hela tiden?

Idag har jag faktiskt lyckats hålla mig vaken på föreläsningarna (är så stolt över mig själv), kan dock bero på att en tjej bredvid mig hostade sig igenom första två timmarna. Sen kom jag hem och tog på mig bikini överdel och shorts och solade... sooo lovely =) Hade en pratstund med både Tessi och Jenny =) Så nu Ikväll blir det plugg kväll (oh yes i know its friday) men eftersom jag ligger ganska långt efter så känner jag att jag behöver det. Eftersom vi alla kände oss ganska möra på ett eller annat sätt så. Blev ju som sagt av med studentleget, så jag kommer ändå inte in nån stans, men nästa vecka då så är jag på igen =)

Valborg

Då var Valborg avklarat! Åh det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss... långt ifrån... herregud. Väldigt händelserik för min del som jag helst av allt bara vill glömma bort (det jag väl kommer ihåg). Jag har kommit fram till att jag ska inte ha med mig nån väska fler gånger, för inte ens den kan jag hålla reda på. Åh då är det illa. Glömde min tröja och kamera på festen och tappade min mobil och studentleg. Jag är så duuuum! Hade ju sett fram emot att Tegners, men där var väl jag och Jenny i ungefär 10 minuter. (Snacka om att det blev dyrt minut pris på den biljetten). Kom hem med en söndrig klänning och legging och "lite uppslitna nya skor", vad har jag sysslat med? Åh Tessi gumman, alla gör vi dumma saker och inte tänker på konsekvenserna... jag är inte ett dugg bättre själv ;) Åtminstone fick du med dig alla grejerna hem. Du får prata med honom, mycket mer kan du inte göra. Jag önskar oxå att man kunde spola tillbaka tiden ibland ;)

Morgonens föreläsning var riktigt hemsk. Jag satt och nickade till i två timmar. Så jag överväger att inte gå imorgon, för jag lär ju inte ha lärt mig mycket på åke tråks föreläsning i morse. Ska snart hem till Jenny och på smyckeparty =) Ska bli trevligt!