Opponering utan redovisnings gruppen?

Imorse hade vi vårt andra seminarium, åtta i morse. Var så himla trött... Lektionen kändes extra lång men det var nog bara för att vi var bi-opponent grupp (och alla andra bi-oppontener har inte behövt säga något, så vi trodde vi kunde sitta där och se pigga och glada ut) men nej, den här läraren har något emot vår grupp. Förra veckan så avbröt hon BARA min grupp när vi var huvudopponenter och idag är det BARA vi som behöver ställa en massa frågor. Hur kommer det då bli på redovisningen nästa vecka? Vågar man gå dit? Där var faktiskt en grupp idag som inte kom, de skulle hålla en redovisning. Men de kom aldrig och det sjuka var att den gruppen som var opponenter på deras uppsats fick ändå göra sin opponering. Varför? Jag hade inte läst uppsatsen så jag tyckte ju det var totalt meningslöst och tråkigt. Fick kämpa med ögonen ett tag kände jag... haha...
Sen satte vi oss i Cafeét för att fortsätta med vår uppsats, men då helt plötsligt så fungerar inte vår studentmail, som vi hade arbetet på. Så det var ju lättare sagt än gjort. Istället satte jag mig ner och sökte lite. Men datorerna där har inget word, så jag kunde ju inte direkt skriva något. Åh... blev så trött på det att jag cyklade ner en sväng till stan =) Åh hittade ett par jätte fina skor. Dock är det hög och försmal klack på dem, att jag inte vet om jag klarar gå i dem. Har inga högklackade skor! Kanske är det dax att skaffa ett par? Har suttit hela dagen och hållt på med vår analys till uppsatsen. Åh är så trött på det nu.. vill bara ha det överstökat.

Plugg..plugg...plugg

Vilken helg! Har tillbringat hela helgen antingen på jobbet eller nere i skolböckerna. Fick faktiskt mina föräldrar att gå upp kvart i sju (både lördags och idag) för att köra mig till Staffanstorp! Hur otroligt är inte det? De tyckte synd om mig, med tanke på hur vägarna ser ut. För jag hade ju tänkt att cykla. Är sån där cykel tok.. haha... Hade jag cyklat undrar jag om jag ens hade kommit fram, tror jag faktiskt hade vänt efter en bit. För som vägarna såg ut och som det blåste. De har ju fortfarande inte ens skottat vår cykelväg. Håller på förfullt med vår uppsats som ska vara inne på onsdag. Idag efter jobbet träffade jag Maria och Thomas, så nu har vi iallafall hunnit börja med den. Fast jag fick en bit som jag inte har en aning om (eller jag vet på ett ungefär, men när man har en bok på 600 sidor kan det bli problem att hitta rätt sida). Åh... jag är så smart!

Ser ut att kunna bli en händelserik vecka =) Imorgon och på tisdag blir det slutspurten av uppsatsen. Har sån ångest. Varför är det alltid bara jag som vill göra saker sådär 2 veckor i förtid? Jag hatar den här stressen! Det är nog en stress/överansträngnings asma jag fått. Tycker det verkar som det! Får höra vad läkaren säger, när jag ska dit nästa gång. Sen har jag ju ett antal föreläsningar och kunskapstest denna veckan. Onsdag blir det träff med Sajan, hoppas jag =) Torsdag fika med Tessi och förhoppningsvis blir det utgång i helgen.. ;) Åh kanske filmkväll med Mari?

Vilket väder!

Vilken snöstorm det är! Både onsdags och torsdags fick jag stanna hemma eftersom det var sån snöstorm och alla bussarna var inställda! Inte för att jag hade några planer på att ta bussen men iaf.
Igår "cyklade" jag in till Lund för att träffa Maria och Thomas och skriva opponering och börja med vårt arbete. Men vilket jobb jag hade för att komma fram. Hemma vid oss hade dem inte skottat cykelvägen, så jag hade snö en bra bit över knäna.. helt sjukt, att försöka ta sig igenom med cykel. Ingenting är omöjligt =) Det tar bara olika lång tid ;) Vi fick föresten tillbaka vår data igår, så nu laddar min bror ner som tusan.

Jag hade planerat att cykla i morse, men Janne erbjöd sig att köra mig =) Vilket var en himla tur för det fanns ingen cykelväg att cykla på. Den hade helt blåst igen. Fördelen med vädret är iallafall att jag kommer sluta innan 13.00 idag =) Så jag har ju hela lördagen till mitt förfogande att jobba med vårt arbete.
Jag som hade sett fram emot att festa idag med gänget. Borde vara förbjudet att ha så mycket grupparbeten på en vecka! Så vi får ta igen det nästa vecka =)

Ska ev. träffa Sajan nästa vecka =) Det är så himla länge sen sist nu..


neeeeej....

Vaknade av att jag hörde något slå mot mitt fönster... blåser så mycket ute att snön slog mot mitt fönster. Åh jag tänkte bara, vilken tur att jag inte har några föreläsningar idag =) Så idag har jag inte varit utanför dörrarna... hihi (förutom när jag sprang ut och hämtade posten, vilket tog max en minut) haha... Hade tänkte ringa jobbet idag och höra så jag får sommarjobba där även i år. Men så ringde min chef och frågade om jag kunde jobba på fredag, fast då har jag ju grupparbete och föreläsning! Åh så frågade hon vilka veckor jag kan jobba i sommar. Så nu var det klart! Så himla skönt, första året jag inte ens behöver anstränga mig för att få ett sommarjobb =) v. 26-33 ska jag jobba. (blir säkert mer, men de var dem veckorna som hon visste det behövdes folk). Det retliga är att mamma sa idag att de ev. ska ner till Kroatien under veckorna jag jobbar. Åh går när jag frågade vad de skulle göra i sommar, skulle de till Salzburg och vandra i bergen. Gör dem detta för att jävlas med mig? I för sig hade det nog ändå inte varit roligt att åka med familjen ändå! Vem skulle jag då festat med?

Ikväll är det äntligen dags för Champions league åttondels final (började visserligen igår) men det är idag topplagen möts =) Min brors favorit lag Inter (med Zlatan i toppform) mot mitt Valencia =) Gissa vilka som kommer att sitta klistrade! Trots att det är What about Brian på tv, som jag egentligen vill se. Men fotbollen går förre ;)

Vilken intensiv dag... och än är den inte över.

Valencia vann =) Så än har inte La liga guldet hamnat i Barcelona/Sevilla, vilket man trodde för några veckor sedan ;) Idag har det varit en lång dag. Träffades Maria och Thomas 10.00 i morse, så satte vi oss och gjorde opponeringen, sedan hade vi lektion fram tills halv fyra. Så nu är jag äntligen hemma och måste sätta mig ner och börja med vårt arbete. Har en sån fruktansvärd vecka nu. Vi ska skriva ett arbete och två opponeringar samt göra två kunskaps test. Varför placerar man allt på samma vecka?

By the way... Hörde en låt med Fabrizio Faniello som jag aldrig hört =) Åh annars brukar jag ha sten koll på sånt.. hihi... vet att det är lite "schlager" över honom kanske. Men killen är ju bara så snygg och sjunger så himla bra att jag inte kan låta bli att gilla honom =) Bara kolla in en av hans videos ;) Vem hade kunnat säga nej till honom?

Lite frågor jag tog från elise =)
Vad heter du: linda
Var bor du: i uppåkra för tillfället, men har ju planer på att flytta till hösten.
Trivs du där: trivs jätte bra, nära och bra till lund =)
Brukar du läsa horoskop: nja, när jag åker tåg eller jobbar och får tag i en metro.
Har du körkort: yes =)
Favoritdjur: har egentligen inget, men jag tycker om min lilla vove.
Festar du mycket: allt är ju relativt. Once a week?
Sprit, cider, vin eller öl: Tycker om allt. Dock ej rött vin.
Brukar du bli för full: njae.
Antal kuddar i sängen: två
Äger du ett busskort: ett rabattkort
Vad åt du till frukost: två smörgåsar samt en tallrik cherioos med mjölk. 
Har du haft sex idag: nej.
Nästa mål i ditt liv: klara av nationalekonomin och sedan lämna Sverige till hösten.
Hur svarar du i mobilen: "hej, det är linda." alltid.
Antal timmar sömn inatt: åtta, hade sovmorgon =)
Sov du ensam: japp
Din hobby: festa, träffa kompisar, resa och shoppa =)
Vad är det för veckodag?: måndag
Vad åt du senast: två rostade mackor
Vem fick du sms av senast: mari
Vem ringde dig senast: min pappa
Godaste ölen du druckit: Grekiska Mythos =) I love it!
Vilka hårfärger har du haft: vitt som liten, sen mellan blont (förutom när jag har blonda slingor i det) samt att jag i högstadiet färgade håret brun/rött.
Vad såg du senast på TV: Fotbollsmatch mellan Valencia - Barcelona =)
Vad läser du för bok just nu: Microeconomics (kurslitteratur). Skulle börja läsa Agenten men jag har inte kommit till skott än o där har den legat sen i somras ;)
Längd: tror jag är runt 167 cm.
Skostorlek: 37
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: Inte förtillfället, men det kan vi nog ändra på ;)
Vad gör du om ett år: Det vet man aldrig, kanske är jag i Italien då?
Önskar du att du bodde någon annan stans: japp, always! How dosen´t?
Dricker du: Dricker det mesta =)
Vilken parfym använde du: b l a Hugo Boss deep red.. sååå god
Vilka skor använder du: Älskar Svarta stövlar
Dagens klädsel: Ljusblå v-ringad lång tröja, blå jeans och svart skärp.
  

Så var VM över...

Jag har suttit nästan fanatisk under hela alpina VM och följt varenda gren =) Blev nästan rädd för mig själv när jag både igår och idag ställde klockan på prick 10.00 för att inte missa första åket samt att jag satt och diskuterade med mamma om vilka åkare som skulle vara i toppen. What´s wrong with me? Haha...
Lagtävlingen idag var superspännande, där Sverige slutade TVÅ efter överlägsna Österrike. Men det blev lite dramatiskt i slutet, eftersom allt skulle avgöras (om Sverige skulle ta Silver eller Brons) i sista åket. Eftersom Byggmark körde halv dåligt trodde jag det var kört, eftersom små söte Marc Berthod har varit kanon hela VM trodde jag det var avgjort. Men så kör han ur... Åh Sverige fick sin Silvermedalj =)

Åh mer sport blir det om en timme. Då mitt "älskade" Valencia ställs mot serieledande Barcelona =) Gissa vem som kommer sitta spikad framför tv de närmaste två timmarna ;) Hihi...

Lite om helgen. Ifredags jobbade jag och var så himla trött på kvällen. Men jag ville så gärna gå ut, så Tessi och jag satte oss på en bar och snackade en stund innan det var dax för Sargasso. Som i början inte var alls så skoj som det brukar. Men det blev det =) Ett tag var vi nära att gå hem, men tack och lov så gjorde vi inte det och det är jag himla glad för =) Igår blev det lugn hemma kväll med pluggande och Alpina VM samt melodifestivalen. Tycker faktiskt att det var den bästa deltävlingen hittills =)

....

Igår satt jag bänkad framför tv hela förmiddagen och kollade på herrarnas och damernas störtlopp =) Där Sverige tog medalj i både, tack vare Anja Persson och Patrik Järby =) Pluggade Micro och sedan åkte jag hem till Mari. Vi kollade på "andra sidan häcken", en barn film jag vet. Ibland kan man undra hur gammal jag är.. haha.. Men den var riktigt rolig, så den rekomenderas =)

Idag har jag varit hos tandläkaren som sa att mina tänder är färdiga på alla utom ett ställe... åh.... jag som hoppas på att få ett datum för att bli av med den. Men så blev det ju inte. En besvikelse som vanligt! Cyklade bort till Nova för att köpa ett par jeans, som jag spanat in i månader. Men nu när jag väl bestämt mig för att köpa dem så fanns de inte i min storlek och kommer inte få in heller. Åh... typiskt! Men det kommer säkert in nya finare jeans =) Handlade en bolero istället. Sedan hade jag Micro och satte mig på biblioteket och pluggade en stund.

"Du tål inte minusgrader"

Jag fick höra den kommentaren av Mari häromdagen. Hon tycker väl inte att jag är mig lik när det är minusgrader ute. Jag blir lite små gnällig och lätt irriterad. Just därför jag måste ifrån det här landet ;)

Igår hade jag äntligen min tenta =) Så nu var den över.. fast det värsta är att man måste vänta så länge innan man får veta den. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle komma fram till Matteanexet igår. Sov ju inte så mycket under natten eftersom det blåste så sjukt mycket (och det hördes ju som tusan i mitt rum) så mycket att jag inte ens stod ut, utan gick och la mig i soffan sista timmarna. Så det känns i nacken nu i efterhand. Sen hade det snöat och var minusgrader ute och full storm. Så det var ingen trevlig cykeltur det inte. Speciellt inte när man måste stanna flera gånger på vägen pg a asman. Tentan kunde väl gått bättre än den gjorde. Så jag tänker inte ens spekulera i om jag blev godkänd eller ej, för jag har alltid fel ändå!
Åkte in om Gerda hallen på vägen hem och styrketränade, sedan satt  jag klistrad framför damernas kombinations tävling, störtloppet. Där Anja ledde stort =)
Sedan fikade jag med Therese på Ebbas =)

Just nu sitter jag på jobbet och är hur glad som helst att det är så lugnt och skönt =) Åh det är inte speciellt halt på vägarna heller =) Sedan blir det snabbt hem och duscha innan  släkten kommer och ska fira Robin.

Muffins =)

Igår fyllde min bror 16 år. Lite små ångest fick jag allt. Tänk nu får min bror övningsköra. Tänk att se honom bakom ratten (i för sig måste ju mina föräldrar sitta bredvid oxå) men ändå. Min lille bror.... det får mig att framstå som gammal!
Idag har jag varit ledig =) Så skönt. Sitter och repeterar inför tentan samt kollade in både damernas och herrarnas träning inför störtloppet. Jag insåg att ända gången jag kuggat på en tenta har varit när jag inte haft muffins med mig. För att vara på en säkra siden ställde jag mig och bakade några muffins. =) Åh så ljuvligt det luktar från köket nu ;)

Panik...

Åh tentan närmar sig med stormsteg och jag börjar bli så sjukt nervös nu... Blev ju inte så mycket läst i helgen av olika anledningar. Vilket jag faktiskt ångrar nu, men kan inte göra så mycket åt det här i efterhand. Skrev ut en gammal tenta igår och jag fattade inte mycket av den, så det verkar ju lovande ;)
Hade lektion i morse och då klarnade det lite iaf, så nu har jag skrivit ut x antal tentor och ska rå plugga... haha.. Cyklade in till Lund på lunchen, skulle sätta igång min ipod men den var stendöd. Så jag trodde bara det var batteriet som slut. När jag kom hem (efter att cyklat i världens motvind) försökte jag ladda den. Men det hände inget. Så jag började ju undra vad det är för fel på mig, varför är jag så oturs förföljd hela tiden? Det slår liksom aldrig fel. Cyklade sedan bort och pratade med en kille inne på Apple som sa att datan inte alltid har tillräckligt med ström för att ladda upp den. Men nu funkar den iaf =) Åh jag är så himla glad för det =) Nu kvarstår bara matte problemet och kunskapstesten som jag sitter just nu och försöker med.


I´m so excited...

Jag har nästan dåligt samvete för att jag hellre satte mig framför datan och chattade med Mari och Kim än jag pluggade. Jag som bara skulle sitta en liten stund... jovisst.. haha
Imorgon blir det fika med Frida, ska bli trevligt =)
Pratade med Tessi innan idag och imorgon ska vi till Slagt och det är förtillfället det enda jag kan tänka på just nu. =) Bästa av allt är att jag är ensam hemma.. hihi... så det blir förfest hos mig och sen party all night =) I´m so excited, i just can´t hide it...