It was great!

Efter Torsdagens misslyckande behövde jag en rolig utekväll =) Tentan gick så dåligt att jag inte ens har litet hopp om att bli godkänd, så illa var det. Innan vi går ut brukar jag alltid ha sovit en timme eller så, men inte igår. Hann inte riktigt med det. Hade ju dubbla föreläsningar och sedan hägrade solen, sedan körde mamma och jag in till Malmö för att titta i en pärlbutik =) Mötte Jenny och Tessi och satte oss ute på Stortorget, så härligt =) Tänk att kunna sitta ute klockan 22.00 på kvällen i april... lovely =) Sedan drog vi till Sargasso och jag var helt energisk kanske man skulle kunna kalla mig? Helt underbar musik (plus att jag var ju inte ute något förra helgen, så jag var ju tvungen att ta igen det ikväll ;) De andra måste blivit trött på mej... hahahah... Sen att han var där och att jag disade honom som tusan, gjorde ju inte saken bättre =) hihi.. jag är så elak ;) Pratade med honom en stund och nu känner jag mig kluven. Jag trodde jag visste vad jag ville och var jag stod... men inte längre. Sedan följde jag med de andra och åt (men vem har aptit vid fyra på morgonen?) Bara tanken usch...

image14
Rebecca, jag och Tessi gjorde dansgolvet osäkert ;)

Jenny och Mackis
Mackis och Jenny

Sov ungefär 4 timmar i natt (dock blev det mindre eftersom jag inte kan sova när jag druckit, blir så himla varm och då kan jag inte sova). Vid elva tiden när Tessi och Jenny kom hade jag varit vaken i två timmar och t o m hunnit titta på bilderna från igår =) Vi körde upp till Helsingborg och tog båten till Helsingör. Men till vår förvåning så stängde dem redan 14.00 idag. Men vi fick vad vi ville och ha (tror jag iallafall). Men alla tre var nog ganska möra och trötta efter gårdagen skulle jag tro. Jag var så sjukt trött när jag kom hem, mamma ville att jag skulle sitta och titta på pärlor på nätet som vi skulle beställa, efter en liten stund märkte jag att jag somnade. Så det blev inga studier idag heller.. börjar ju få dåligt samvete nu... imorgon måste jag! För sen måndag och tisdag är det vila igen =) Så nästa sak att se fram emot nu är alltså Valborg =) Men hur ska den kunna slå min fredags utgång? Hahaha.. det blir säkert inga problem, eller hur girls ;)

Jag är galen!

Jag är galen! Idag borde jag egentligen suttit hemma hela dagen och pluggat inför min makro tenta som jag har imorgon. (och jag tycker inte att jag kan något heller) Men jag körde in till Malmö och sprang runt på stan hela dagen... så jag var inte hemma förens vid fyra... ooops... Inom loppet av en vecka har jag nu köpt 2 par skor (och för bara några veckor sedan sa jag att jag kommer aldrig ens hitta ett par, nu har jag 3). I´m crazy! Köpte även en klänning (likadan som jag redan har, fast i en grön istället). Jag måste drabbats av shopping noja eller nått.
Trots att inte min ekonomi klarar av det denna månaden, så kan jag inte hjälpa de ;)

Åh nu börjar min fullspäckade helg närma sig =) Fullspäckad vecka kanske man mer skulle kunna kalla det ;) Imorgon har jag min tenta och sen ska jag träna, städa och lämna in mina skor och få dem omklackade. Samt att jag var och lånade böckerna till de två nya kurserna, litteratur på engelska på 600 sidor vardera och bara en månad på mej att läsa dem... hur ska jag klara detta? Fredag har jag dubbellektion och sedan ska jag och mamma besöka en ny öppnad pärlbutik på värnhemstorget =) Åh så blir det utgång med Jenny och Tessi på Sargasso =) Ser fram emot jätte mycket ;)

Man känner verkligen hur sommaren närmar sig.. sånt underbart väder och tydligen ska det hålla i sig några dagar till.. så härligt =) Det negativa med det är bara att jag blir inte motiverad att plugga... åh.. fast snart är det över... (tror jag ;) Ska ju faktiskt försöka att tenta upp min älskade juridik i sommar.. igen. Men nu ska det gå! Jag och Tessi satt och pratade om: "hur vet man att man är kär i någon person och inte att man är kär i känslan av att vara kär?". Only one way to find out ;)

Lugnt och skönt

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Ganska skönt faktiskt! Börjar jag nu inse när den närmar sig mot sitt slut.
Fredags gjorde jag inte så mycket, eftersom jag har jobbat i helgen. Kände lite små fest abstinens måste jag erkänna.. men ni vet ju hur jag är ;) Igår jobbade jag och sedan hem och duscha och så körde jag hem till Tessi. Sedan gick vi över till Jenny för att ha tjejmiddag. Men tyvärr så kände sig Tessi inte bra så det blev bara jag och Jenny. Men pajen blev super god =) Tillbringade kvällen med att kolla in foton.. skit ballt =) Idag har jag varit enormt trött (men det är ju söndag ;) och jag bara ser hur dagarna rinner ifrån mig innan min tenta på torsdag. Jag har knappt haft tid att plugga och när jag väl försöker så somnar jag.. ingen bra kombination. Sitter just nu och kämpar med en opponering... åh.. har så himla svårt för sånt. Speciellt när uppsatsen var skit dålig och där var inte många rätt. Ska bara försöka komma på 100 ord till.. försöka iallafall.

Ladda batterierna inför näst kommande helg, som jag har sett fram emot nu sedan förra helgen =) Kommer bli en fullspäckad och super skojig helg känner jag på mej. Utgång på fredagen med tjejerna, lördag tänkte vi åka till danmark, söndag blir väl vilodag och plugg dag antagligen, måndag är det VALBORG som kommer bli skit rolig... hoppas jag ;) och tisdag.... existerar bara i kalendern.. hahaha... sen drar skolan igång igen på onsdagen...

Shopping freak

Vad är det för väder vi har fått? grrr... förra helgen fick man ju smak på det fina vädret och nu är det verkligen skit kallt! Jag som la undan vinterjackan förra veckan, den hade verkligen behövts idag när jag cyklade hem från Lund. Har varit på föreläsning i morse och sedan styrketränade jag =) Kom hem och blev bara så himla sugen på muffins. Så jag ställde mig och bakade.. hihi.. trots att jag egentligen behöver plugga nu sista helgen innan tentan.

Igår var jag och mamma på Nova. Mamma handlade en massa och jag hittade ingenting... först... ;) Jag menar, att jag åker på en shopping runda utan att hitta något, har nog aldrig hänt förr. (eller det var länge sen det gjorde i så fall). Men innan vi skulle hem så ville jag bara in på Håkansson och titta. Åh där fanns dem, ett par skit snygga skor =) Var bara tvungen att prova dem och köpa dem. Jag har nog aldrig bestämt mig så fort.. hihi... Vad är det med mig egenligen? Jag har fått värsta shopping nojan... trots att jag egentligen inte har pengarna till det. Men men... Sedan träffade jag Jenny och så köpte vi biljetter till Valborg på Tegners... =) Åh vad jag längtar! Det är ju en hel vecka till... åh vill inte! Har t o m börjat spekulera vad jag kan tänkas ha på mig på valborg =) Om jag inte får mig ett ryck och springer iväg och ska shoppa mer... Som sagt det är en hel vecka kvar tills dess ;)

Idag är första fredagen på länge som jag inte ska festa och det känns konstigt! Lite små tråkigt faktiskt, kommer få värsta abstinensen på jobbet imorgon (vilket är anledningen till att det inte blir något festande.. ska jobba). Men som tur är har jag ju nästa helg att se fram emot.. åh så rolig den ska bli =) Massa festande.. hihih... Jag är inte bara ett shopping freak utan ett festar freak oxå.. hahaha! Vad ska det bli av mej? ;)

My pants..

Idag känns allt lite bättre =) Gårdagen var en katastrof eller senaste dagarna har varit en katastrof. Jag är otursförföljd är jag helt övertygad om. Jag kan inte ha en hel bra dag utan att något dumt ska hända. Som igår förstörde jag mina underbara vita jeans påväg till föreläsningen. Skulle cykla iväg och råkade komma för nära cykeln, så ena benet är fyllt med olja. Blev jätte ledsen över det! Var ute idag och surfade och hittade en sida där det stod att lacknafta skulle få bort det. Så jag sprang ut i boden och letade och hittade lacknafta =) Tog det på fläcken som succesivt gick bort, dock gnuggade jag så mycket och länge att det blev ett hål istället. Nu ser ingen lycka för min del inte! (Som tur är har mamma en "dundermaskin" som jag kallar den, så det ska nog gå och laga ;) Sen har vi matte tentan 3p från G, kan man ha mer otur... ehhh jo.. min juridiktenta visserligen 1p från G... åh vad jag hatar tentor! Jag känner att jag måste verkligen härifrån... jag är så trött på allt (utom mina vänner och festandet ;)

Imorgon är jag ledig =) Då ville mamma, som oxå är ledig.. åka till Nova och ha en shopping dag med mig =) Så om inte jobbet skulle ringa halv sju imorgon bitti blir det shopping =) Trots att jag egentligen gått över min gräns denna månaden redan, men det struntar jag i. Får ju göra det som jag är bra på istället när inget annat går min väg. Det som skulle förgylla min tillvaro och få mig att glömma all otur de senaste dagarna, skulle ju vara om tandläkaren på tisdag säger att "nästa gång tar vi bort din tandställning", tror inte att det blir så.. men jag hoppas =) Som alltid! Så just nu är jag små besatt av min tandställning (just nu... haha... alltid!) och bara ser framför mig hur snygg jag kommer bli =) Det är konstigt vad egenkär man kan bli när man just har blivit dumpad. Som Tessi säger "han förtjänade inte mig" och när han ser mig utan tandställning kommer han att ångra sig.. haha... Fast vem vet jag kanske inte känner igenom.. haha... ;)

Snart ska jag ner och se "Mr Dreamy" med andra ord den heta läkaren i Grey's Anatomy... hihi

Jag ska till London till höst...

Oj, det var ett tag sen jag skrev nu =) Men helgen har inte tillåtit så mycket data sittande ;) Har ju varit strålande sol, så jag har suttit ute och pluggat. Fredags utekväll blev väl inte riktigt som någon av oss hade tänkt, kanske för Jenny ;) Även om alla säger att det inte är mitt fel att ingen kände nån partystämmning. Så dödade jag den iallafall helt! Åh Tessi och Jenny har verkligen varit urgulliga de senaste dagarna =) Jag uppskattar det verkligen och bara så ni vet kommer jag finnas där för er =)

Ovisheten är det värsta av allt! Eller folk som är lite kluvna och inte vet vad dem egentligen vill. Men så är det. Det var så typiskt att just den här fredagen när Tiina, Rebecca och Maria var med oss på Sargasso för första gången att det skulle bli så dåligt! Kanske skulle vi gått till Hercules som vi hade planerat? Men så är det.... När jag tänker på det, vem vill ha en kille som super på det visset? Som inte kan hålla sig till tjejer i sin egen ålder ;) Som mamma sa: "Inled inga förhållande, för då kanske du inte åker till London och jag vet att du så gärna vill till London" and i´m going to london =) Pratade med Jenny i telefon i sådär två timmar idag, vilket var jätte trevligt =) Så nu är Valborg planerad och jag längtar... hihih Imorgon blir det dubbel föreläsning och sedan glass med Tessi och Jenny på den "nya" glassbaren.... trevligt trevligt =)

Så underbart... soligt

Oj, vad en vecka går fort =) Åh det är äntligen dax för helg igen... alltid lika efterlängtad.. hihi
I tisdags träffade jag Tessi och shoppade på Nova, köpte en jätte snygg skjorta (som jag planerar att ha på mig imorgon, vid en ev utgång). Igår var jag, mamma, Mari och Anja hemma hos Tessi på smyckeparty.. vilket var väldigt trevligt =) Köpte ett jätte snyggt armband som jag tänkte ha på mig idag.. hihi... Har suttit nu i veckan och kämpat med diverse inlämningarna (som egentligen inte behövde vara klara förens måndag), men det är så skönt att ha dem överstökade och tentan närmar ju sig...

Min förkyldning som jag drog på mig förra helgen, börjar avta. Åh det är hur skönt som helst. Tillbringade mesta delen av natten med att hosta, men nu har den lagt sig.. helt perfekt! Åh solen skinner ute, så idag ska jag njuta av solen =) Åh resten av helgen... hihi

Ikväll blir det utgång =) Först ska vi ha förfest hos mig och sjunga singstar är det tänkt =) Sedan kom jag på en snilleblixt igår när jag pratade med Jenny, varför nöja sig med en nattklubb? Vi kunde nämligen inte bestämma oss för om vi skulle till Hercules eller Sargasso. Så nu ska vi vara så smarta och ta båda ;) Var precis och handlade hem lite sprite inför kvällen... hihih... Åh vad det ska bli roligt! Dock gjorde Thomas mig uppmärksam på att det är fredagen den 13:onde idag. Men hallå, nån måste ju vända på den trenden! Alla kommer gå och vara rädda för att det ska hända något hemskt idag och då gör det ju det! Jag tror istället att fredagen den 13:onde kan vara en turdag =) Vi låter kvällen själv få avgöra det ;)

Påsken så här långt...

Så nu var nästan påsken över för i år och det har verkligen varit en av de roligaste nånsin =)
Torsdags var toppen på Hercules, sen fredags var jag och Tessi på förfest en liten stund hos Olof. Där jag träffade två gamla klasskamrater från högstadiet, lite märkligt kändes det allt. En vin flaska senare cyklade jag och Tessi ner till Sargasso och möte Jenny, Mackis och några vänner till dem. Hade skit skoj =) Vad jag har saknat Sargasso... hihi.. Vilka toppenkvällar... och nu längtar jag tills nästa helg.. (vilket är ju snart... hihi).

Mamma grillade kyckling i lördags... så gott =) Jag bara älskar grillad mat.. hihi Sedan var det tänkt att vi skulle ut på kvällen, för tredje dagen i rad, men jag orkade inte. Eftersom jag jobbade både igår och idag, kände jag att jag kunde gott behöva lite sömn. Blev dock inte så mycket av den varan, så känner mig lite små sliten nu.

Igår efter jobbet stressade jag hem för att hinna dusha, innan vi skulle iväg till Limhamn. Mormor fyllde 70 år för en månad sedan och ville fira det med sina barnbarn genom att bowla och äta mat. Bowlingen gick inte så jätte bra, var lite små besatt av min mobiltelefon första delen av bowlingen... haha.. Men det blev allt 3 strikar och en spärr =) Sedan åt vi planka med potatismos.. jätte gott! Tror allt att kyparen blev lite intresserad av min kusin ;) Han la händerna på Andys axlar.. haha... så himla roligt. Efter bowlingen körde jag hem och hämtade mamma och Janne så åkte vi hem till mormor och morfar för att dricka kaffe och äta spättekaka och tårta. Så det blev en hel dag de. Vaknade i natt av att jag var helt stopp i näsan och fick springa ner och hämta nässprej samt att jag har jätte ont i halsen. Jag har nog fått för lite kyssar i veckan ;) (Det skulle ju vara bra för immunförsvaret att kyssas mycket). Idag kommer jag bara att sitta med böckerna eller vid datan. Har en himlans massa skolarbeten... åh så tråkigt =( Tur att jag är ledig imorgon med... Då det blir shopping på Nova med Tessi =)

Har laddat upp lite bilder från gårdagen ;)

Party weekend

Har varit en kämpig skolvecka som äntligen är över =) Igår var Tessi, Jenny och jag ute =) Som jag sett fram emot den här dagen... hihi.. Vi satte oss på en bar och snackade lite, sen drog vi vidare till Hercules. När vi kom dit så hittade vi inget dansgolv och alla tre fick väl lite små panik. Men sen som tur var öppnade det =) Det var ett väldigt trevligt ställe, tyckte jag iallafall =) Fast sen att det kan bero på att jag träffade Olof där, vet jag inte. Men jag tyckte det var bra musik och skojigt där.. eller vad säger ni tjejer?

Ikväll blir det förfest hos Olof och sen Sargasso är det tänkt =) Sitter här nu med världens träningsverk. Att jag aldrig lär mej att man ska inte träna samma dag som man ska ut (styrketränade igår och dansade hela natten ju). Ska bli spännande om mina ben kommer orka med nattens utgång.. haha Nu får jag väl sätta igång med pluggandet annars så kommer jag få det tufft nästa vecka. Åh det kommer jag verkligen inte orka... haha


Lite nedstämd just nu...

Känner mig jätte nedstämd just nu! Skulle egentligen träffa honom idag. Har sett fram emot det ända sedan igår kväll, men så var han jätte trött idag och orkade inte och frågade om vi kunde ta det en annan dag. Det förstår jag, jag är egentligen jätte trött oxå. Har halv sovit framför boken, men ändå... jag har inte träffat honom nu på en hel vecka... åh... jag ville så gärna träffa honom.. now i feel so stupid! Åh imorgon kan det bli ännu värre, för då ska vi få tilbaka vår tenta, tänk om jag misslyckades på den oxå? Hur ska detta sluta?
Men som tur är blir det utgång på torsdag och fredag (hoppas jag) ;) Kanske t o m lördag om vi orkar... hihi... sing-star som förfest... haha... hur ballt som helst =) Får se till att de andra inte är nyktra när jag ska sjunga, så dem hör min "vackra" sångröst... haha. Så då har jag iallafall något att se fram emot... hihi... Men det kan sluta illa! Men åh... nej, nu får jag rycka upp mig! Var och handlade en massa godis idag, plötsligt känns den godispåsen väldigt lockande... ;) (I lördags fick jag höra av släkten att de tycker jag har smalnat ner och hur firar jag det? Med att köpa ett halvt kilo godis) Jag har i försig tränat idag, så jag behöver inte ha dåligt samvete heller =)  

Vilken händelserik helg

I fredags var Tessi, Jenny och Mackis och jag ute =) Som alltid utgång på fredagen alltså ;) Vi tog tåget till Malmö och satte oss på en uteservering på lilla torg. Jag satte mig under en  värmelamporna, hur mysigt som helst =) Vid kvart över tolv bestämde vi oss för att dra vidare till Slagt. Vilket är premiär för mig ikväll... hihih... Men det var väl inte riktigt som jag planerat? Visst de kan ju skryta med sina tre dansgolv, men.... Man kan ju inte ha roligt överallt? Även om jag får medge att jag faktiskt hade skoj emellan åt, men inte som vi brukar, eller hur Tessi ;)

Jenny och Tessi med kameran i h?gsta hugg
Jenny och Tessi sitter med kameran i högsta hugg på uteserveringen

Jag och Mackis p? lilla torg
......och på andra sidan bordet sitter jag och Mackis

Vi lämnade slagt vid halv fem tiden, för att se om vi kunde hitta något kaffe. Varför måste allt vara stängt? Det var verkligen skit kallt ute och dum som man är så hade jag ju bara på mig en t-shirt och en jacka. Frös som tusan! Men som tur var hade stationen öppet så vi satte oss där för att vänta i ca: 50 min på tåget hem. Väl där mötte vi två fulla och smått höga killar, den ena var rena spillevinken och hade massa konstigheter för sig. Dock var han väldigt underhållande, så tiden gick jätte fort. Åh vi kunde verkligen inte hålla oss för skratt =) När vi väl kom på tåget vid sex tiden, så var där en tjej som missade tåget, medan hennes två kompisar kom med. Jag förstår verkligen inte hur det gick till. Ifall så skulle kompisarna på tåget, hoppa av för att försöka komma tillbaka till Malmö till tjejen som var ensam. Vilket kommer ta längre tid för dem än för tjejen i Malmö att komma till Lund. Sen var där en elak kontrollant på tåget som skulle kontrollera om vi var barn (eftersom vi löst barnbiljett) så där åkte jag och Tessi på att köpa en ny biljett för 86 kr. En taxi hem hade varit billigare, men då hade vi ju missat underhållningen påvägen hem... haha... Sen sa jag hejdå till dem andra och skulle bege mig på cykel hemåt, men jag hinner inte ens lämna bantorget förens min cykel pajar och jag får ringa efter mamma. Tack och lov kom hon och hämtade mig och min cykel =) Varför måste allt hända samma dag?

Var inte i säng förens vid sju på morgonen. Blev sen väckt av mamma vid halv tre, att jag var tvungen att göra mig i ordning eftersom vi skulle fira Mickan och släkten kommer vid fyra. Hade egentligen tänkt att jag skulle gå ut ikväll men jag var så mör i kroppen, så istället ägnade jag och Carro kvällen åt att sjunga till Sing star =) Hur ballt som helst till halv tre på natten =)

Idag har jag varit i stan och träffat Frida =) Vi satt i stadsparken och käkade glass och sedan gick vi till stortorget och "solade" hihi... trevligt trevligt =) Sedan cyklade jag hem till Therese och så bokade vi äntligen vår resa till Cypern... kommer bli hur ballt som helst =) Tänk en hel vecka partaya... åh vad jag längtar. Kan inte tänka mej att åka med någon bättre än dej ;) Just nu sitter jag med min exceluppgift. Janne skulle hjälpa mej med en uppgift och så visade det sig att jag har gjort alla uppgifter fel för jag hade räknat på fel siffror... ÅH.... sen måste jag läsa flera kapitel till imorgon till vår uppsats. Jag är så misslyckad! Men en skoj helg har det iallafall blivit =) Ser redan fram emot nästa ;) Utgång redan på torsdag... hihih.. Kanske kan jag t o m få med mej snyggingen jag dejtar... hihi