Vilken händelserik helg

I fredags var Tessi, Jenny och Mackis och jag ute =) Som alltid utgång på fredagen alltså ;) Vi tog tåget till Malmö och satte oss på en uteservering på lilla torg. Jag satte mig under en  värmelamporna, hur mysigt som helst =) Vid kvart över tolv bestämde vi oss för att dra vidare till Slagt. Vilket är premiär för mig ikväll... hihih... Men det var väl inte riktigt som jag planerat? Visst de kan ju skryta med sina tre dansgolv, men.... Man kan ju inte ha roligt överallt? Även om jag får medge att jag faktiskt hade skoj emellan åt, men inte som vi brukar, eller hur Tessi ;)

Jenny och Tessi med kameran i h?gsta hugg
Jenny och Tessi sitter med kameran i högsta hugg på uteserveringen

Jag och Mackis p? lilla torg
......och på andra sidan bordet sitter jag och Mackis

Vi lämnade slagt vid halv fem tiden, för att se om vi kunde hitta något kaffe. Varför måste allt vara stängt? Det var verkligen skit kallt ute och dum som man är så hade jag ju bara på mig en t-shirt och en jacka. Frös som tusan! Men som tur var hade stationen öppet så vi satte oss där för att vänta i ca: 50 min på tåget hem. Väl där mötte vi två fulla och smått höga killar, den ena var rena spillevinken och hade massa konstigheter för sig. Dock var han väldigt underhållande, så tiden gick jätte fort. Åh vi kunde verkligen inte hålla oss för skratt =) När vi väl kom på tåget vid sex tiden, så var där en tjej som missade tåget, medan hennes två kompisar kom med. Jag förstår verkligen inte hur det gick till. Ifall så skulle kompisarna på tåget, hoppa av för att försöka komma tillbaka till Malmö till tjejen som var ensam. Vilket kommer ta längre tid för dem än för tjejen i Malmö att komma till Lund. Sen var där en elak kontrollant på tåget som skulle kontrollera om vi var barn (eftersom vi löst barnbiljett) så där åkte jag och Tessi på att köpa en ny biljett för 86 kr. En taxi hem hade varit billigare, men då hade vi ju missat underhållningen påvägen hem... haha... Sen sa jag hejdå till dem andra och skulle bege mig på cykel hemåt, men jag hinner inte ens lämna bantorget förens min cykel pajar och jag får ringa efter mamma. Tack och lov kom hon och hämtade mig och min cykel =) Varför måste allt hända samma dag?

Var inte i säng förens vid sju på morgonen. Blev sen väckt av mamma vid halv tre, att jag var tvungen att göra mig i ordning eftersom vi skulle fira Mickan och släkten kommer vid fyra. Hade egentligen tänkt att jag skulle gå ut ikväll men jag var så mör i kroppen, så istället ägnade jag och Carro kvällen åt att sjunga till Sing star =) Hur ballt som helst till halv tre på natten =)

Idag har jag varit i stan och träffat Frida =) Vi satt i stadsparken och käkade glass och sedan gick vi till stortorget och "solade" hihi... trevligt trevligt =) Sedan cyklade jag hem till Therese och så bokade vi äntligen vår resa till Cypern... kommer bli hur ballt som helst =) Tänk en hel vecka partaya... åh vad jag längtar. Kan inte tänka mej att åka med någon bättre än dej ;) Just nu sitter jag med min exceluppgift. Janne skulle hjälpa mej med en uppgift och så visade det sig att jag har gjort alla uppgifter fel för jag hade räknat på fel siffror... ÅH.... sen måste jag läsa flera kapitel till imorgon till vår uppsats. Jag är så misslyckad! Men en skoj helg har det iallafall blivit =) Ser redan fram emot nästa ;) Utgång redan på torsdag... hihih.. Kanske kan jag t o m få med mej snyggingen jag dejtar... hihi

Kommentarer
Postat av: Therese

Du är för go gumman! Vi kommer ha asballt där nere på Cypern. Ahh, jag kan inte fatta att vi verkligen har allt fixat och klart! =) Så ballt! Men först har vi ju en massa fester att se fram emot här hemma, som torsdag t.ex. ;) Kram på dig!

2007-04-02 @ 22:39:12
Postat av: Therese

Ah, herkules låter bra. Säg till pojken din att ta med några snygga kompisar (om han nu ska med, men du får övertala honom) hihi ha det trevligt ikväll! ;) Kramis!

2007-04-03 @ 17:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback