Jaaaa.. äntligen!

Idag är en hel fantastisk dag :) Delt skinner solen (dock blåser det ganska kallt) men ändå :) Man blir så glad av att se den lysa. Visserligen har jag inte haft tid att vara ute något i dag förutom cykelturen till och från Lund. Städat huset och pluggat. Hoppades på att träffa pojken min idag, men f r o m denna veckan är det nya Rugby tränings dagar, så det får väl bli imorgon då. Men nu ska jag komma till det fantastiska med denna dag :) Var hos tandläkaren i morse och trodde det skulle gå som det har gått de senaste 2 åren och 7 månaderna, men om en månad så kommer ni inte känna igen mig längre ;) 2 juni åker fanskapet bort. Så nu ska jag ta fram en kalender och börjar räkna dagarna ;) Undrar hur jag ska fira detta? Åh nej, jag har ju tenta den 4, fast sen ska vi till Iloret de Mar den 8onde, så det får bli där. Eller dagarna emellan kanske? För firas ska det. Som jag har längtat efter de här orden, längtat efter mitt datum. Känns helt otroligt! Så underbart.

Så denna lilla detaljen på bilden kommer snart bara bli ett minne blott ;)

image27

Hittade ett test på Dollface sida:)

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: Dermanords fuktighetskräm, Bodyshops body and lipbutter i vaniljsmack :)
Äter helst till frukost: Fil med flingor, ett löskokt ägg och rostade mackor tillsammans med en kopp Kaffe.
Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: Minst 22 grader i vattnet annars går jag inte i, kanske badar fötterna om det är 20.
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Vill inte bo någon annan stans har jag kommit fram till.
Så här många muggar kaffe har jag druckit i streck: Fyra-fem skulle jag tippa på. Måste ju hålla sig vaken till tenta plugget.
Ser helst på TV: Desperate Housewives, CSI Miami (bara älskar H... kan inte hjälpa det Tor ;) Greys Anatomy och The Tudors med snyggingen Henry Cavalli :)
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Fotboll såklart!
Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: Hade inte betalat något, tror inte jag har någon sådan idol eller förebild. Hel nöjd med en weekend till London med mamma :)
Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Lägga det i insatts på en lägenhet :) Kanske resa någonstans för att fira att jag vunnit så mycket pengar ;)
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: Hade föredragit vattenpölen. Tänk att bo i en kall snödriva, herregud jag hade gått under. Är så känslig för kyla.
En maträtt som skulle ätas varje dag året om: Tror inte det finns någon. Hade tröttnat på det. Men Lasagne hade jag nog kunnat livnära mig på några dagar.
Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: Det finns saker som jag ångrar, men jag hade nog inte viljat ändra på dem. Misstagen är en del av oss, det är dem som får oss att utvecklas som person :)
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: Jag hade klarat mig utan julen. Bryr mig inte så mycket om julen egentligen. En hel sommar utan sol hade jag dock inte överlevt. Snacka om att bli ett långt deprimerande år. Då hade jag satt mig på första bästa plan till solen ;)

Valencia tog hem det :)

Igår hemma hos Tor fick jag roa mig på egen hand, Tor var så uppe i sitt "lilla" projekt. Då upptäckte jag till min stora glädje att de visade finalen i Copa del Rey: mellan Valencia - Getafe. Valencia som varit mitt favorit lag nu några säsonger (som jag faktiskt varit dålig på att följa i år, dels berodde det på min vistelse i London och dels på att de spelat uselt). Men att se dem slå ut lag som Barcelona och Real Madrid, helt oslagbart! Helt plötsligt har jag glömt hur dåligt de spelat i ligan. Även om Copa del Rey inte är något som lagen brukar prioritera, så kan de iallafall säga att Valencia har inte misslyckats totalt i år! Men en vinst är alltid en vinst. Klart att det ser bättre ut att ha tagit hem hela cupen än att åkt ut, för att sedan skylla på att vi satsar på ligan. Men då har vi Valencia som tog hem segern i går, 3-1 och det är inte dåligt det :)

Ser fram emot EM som börjar till sommaren, spanien kommer vara hetta :) Bäst för Sverige att de ser upp när det finns spelare som David Villa mfl. Insåg igår att jag måste ju ha lite semester i sommar. Pratade med Tor igår om det och han kunde ta ledigt lite när som heslt så det var upp till mig att betämma :) Så första jag gör i morgon är att ringa jobbet, måste ju kunna åka till Halmstad nånting i sommar. Halmstad som är en så vacker sommar stad :) Får se till att ta mig ledig när det är Beach Rugbyn oxå.

Nu ska jag återgå till mina studier, bara en vecka kvar till Tentan. och till LONDON :) Jag ser fram emot att träffa er så mycket att jag nästan glömt omvärlden.. haha ;)

Lovely weekend

Vilket underbart väder det var igår :) Jag och Tor vaknade av att Mattias ringde och frågade om vi ville följa med han och Fia på picknick i Stadsparken. Tor tittade ut genom fönstret och när jag såg det underbara vädret ville jag bara ut och njuta. Men när vi väl kom ut, så hade solen gått i moln och det börjat blåsa lite kallt. Jag som är super förkyld och mer eller mindre legat deckad hela helgen vågar inte vista mig ute om det är kallt. Så istället bestämde vi oss för att luncha på Romana :) När vi kom ut där ifrån hade vädret spräckt upp igen, så vi gick och köpte Kaffe och satte oss i Stadsparken (precis som det var planerat från början). Så härligt! Tyvärr kunde jag inte följa med på ytterligare utfärder eftersom jag skulle jobba.

Helt perfekt att börja jobbet vid 16.00, annars hade jag gått misste om en väldigt mysig dag ;) På jobbet hade vi det väldigt lugnt, de hade tagit i för mycket personal och glömt göra schema åt en, så helt plötsligt fick jag kaffe paus :) och hur ofta händer det när jag jobbar kväll? Har föresten fått sommar jobb inom hemtjänsten i Lund i sommar. Visserligen ville de ha mig redan nu, men det har jag inte tid med. Ska bli jätte skoj att börja på ett nytt ställe och väldigt skönt att slippa den långa cykelfärden varje dag. Roligt att få göra lite nytt :) I år har jag bestämt mig för att ha lite semester och inte bara jobba hela sommaren som de tidigare somrarna. Får se vad det blir av det.

Åh nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag och mamma åker till London. Idag satte vi oss ner och skrev ner det vi ska försöka hinna med under våra 4 dagar. Men det innebär ju även att jag har tenta snart, börjar känna mig lite nervös nu. Sista kunskapstestet imorgon och sen är det bara tentan kvar... shit!

April :)

Idag känner jag mig på topp humör, även om jag fortfarande har ganska mycket huvudvärk och ont i halsen sen helgen. Tror det är Tor som smittat mig (eller jag som smittade honom från början ;) Men strunt samma när man har humöret i behåll :) Var länge sen jag kände sån glädje.. hehe. Innan har jag inte ens haft tiden till det. Varit så mycket hela tiden. Skolan på moorgonen, dagarna tillbringar jag framför böckerna samt vissa kvällar. Några kvällar i veckan, brukar bli tor-fre och sön jobbar jag. Alla dessa uppgifter och test vi har.. helt sjukt. Måste erkänna att jag ser fram emot tentan om två veckor. Visst har panik för den och väldigt ångest, men har ersatt den... :) Mamma och jag ska ju flyga till London då! Känner mig riktigt exhalterad idag. Ska bli så roligt att träffa mina gamla room mates :) saknar er i massor här hemma. Men det ska bli helt underbart att bara komma hemifrån och verklgen koppla av en hel helg. Nu i efterhand känner jag mig dum som bokade hemresan så snabbt, jag hade ju kunnat stanna några dagar till. Men men... till min stora glädje så ska Therese flytta hem igen :) När jag fick höra det förra veckan var jag på jobbet och hela jag sken upp och alla mina vårdtagare trodde det berodde på att det var äntligen fredag :) Det har inte varit samma sak här hemma utan dig och jag är glad över att få tillbaka dig :) Nu kommer Tor få konkurrans om mej ;)


Schwarzkopfs BC (Bonacure) helt underbar...

Nu när jag ändå är igång  och tipsar om produkter, så har jag provat en annan helt fantastisk produkt. En produkt som funderar som "hairrepair" och verkligen skyddar håret. Trots att mitt var både färgat, slingat och permanentat så tyckte frisören att jag hade ett väldigt fint hår som såg välskött ut, förutom de slitna topparna jag var där för att klippa av. Produkten är från Schwarzkopf BC (Bonacure) hairtheray och heter Repair Rescue. Fungerar som ett balsam som ska tas i handdukstorkat hår och ej sköljas ur.

Jag har alltid varit så emot frisör produkter och inte alls trott att de varit mycket bättre än andra produkter man köper på Åhlens eller liknande. Men nu förstår jag varför produkterna är lite dyra, drygare och faktiskt värda det i slutändan. Från och med nu ska jag nog lära mig att inte slösa så på Shampoot, de behöver inte löddra en massa har jag fått lära mig. Hellre att man tar två gånger. Åh jag som gillar att ha massa skum i håret ;)

Så var man student igen.

Så var skolan i full gång! Det ska kännas att man börjar i skolan. Haha. Har tillbringat de senaste tre dagarna nere i böckerna. Idag hade jag mitt första kunskapstest de de fem första kapiteln i boken. Har små stressat upp mig för dem, eftersom de gick så dåligt förra året. Jag stressläste boken, för att sedan tro att jag skulle klara av testen. Redan efter att bara gjort ett test har jag samlat in fler poäng på testen än förra året... hehe. 8/10 är ju inte helt fel :) Får tacka Janne för lite hjälp med sista frågan, de kanske blir avgörande sen på tentan? Förstår inte hur det kan vara så mycket arbete med en sån liten delkurs, tre kunskapstest, ett arbete, en opponering, två exceluppgifter samt en tenta på bara fyra veckor för futtiga 6p. Det är ju ingenting.

Sen inte nog med det får jag ju inget csn bidrag utan blir tvungen att jobba oxå. Så jag har hur mycket som helst jag ska hinna med. Så det är kanske inte så konstigt att jag gärna vill ha saker planerade i förväg ;) och inte kan vara lika spontan som min pojkvän. Men med tanke på hur ofta han besöker Halmstad, så kan han knappast gnälla på mig när jag ska jobba. Åtminstone befinner jag ju mig i närheten och kan hitta på saker innan/efter jobbet.

Jannika, Jenny och jag har äntligen bokat vår resa (det är nog en vecka sen nu ;) som bär av till Lloret de Mar ett partyställe några mil från Barcelona :) Ska bli jätte skoj :) Helt välbehövt efter jobbat så intensivt samt mycket plugg, så den 8 juni bär det av :) Lovely lovely. Efter att till min stora förvåning ska få tillbaka pengar från deklarationen så planerar jag in en semestertripp till (förutom den som kommer gå till Halmstad och till Stockholm). Herregud, jag har nästan redan planerat hela min sommar. Just de, har ju planer på att åka till mina älsklingar i London oxå :) hihi.

Provade på en ny hårprodukt till mitt lockiga hår, när jag var hos frisören sist (snart 1,5 månad sen) fick jag test produkter från Kerastase, inpackning, shampoo samt en curl cream. Mitt hår var en katastrof i morse och inte hinner man in och duscha innan föreläsningen som börjar 8, så jag provade lite curl creamen och den var helt fantastisk. Mitt hår såg genast super snyggt ut. Så snyggt att jag kände mig tvungen att ta på en kjol. hehe :) Även om den är dyr, så kommer jag att införskaffa mig en sådan produkt.