Mina dagar i Sverige

Nu har jag varit hemma i fyra dagar och bara måndagen kvar. Som är själva anledningen att jag befinner mig i Sverige just nu, just de... tandläkaren. Sitter och hoppas med hela kroppen på goda nyheter imorgon. Hur har jag nu disponerat mina dagar i Sverige? Jo, i torsdags lunchade jag med mina föräldrar och sen träffade jag min pojkvän =) Helt underbart att se honom igen. Fredagen ägnade jag med mamma, vi bakade och åkte en sväng till nova. På kvällen åkte jag hem till Jenny och tittade på gamla bilder, sen drog vi ut till Blue Ice (gamla Sargaso) som jag har tjatat om nu i flera månader. Tro mig det var värt allt tjat! hahaa.. det var sjukt roligt, trots att det var lite folk där. En helt perfekt utekväll med andra ord, synd bara att inte mina London brudar var med ;) Lördags var jag med Tor, på kvällen var det Rugby VM final som vi såg på klubbhuset. Hur mycket folk som helst där =)

Nu vill jag inte verka negativ eller så... men jag har faktiskt redan kollat upp flyg hem, till Sverige igen. Tänkte det var bäst att kolla här hemma medan jag har tillgång till internet. Visserligen har jag väl det i London med, men inte att sitta flera timmar med min egen dator. Jag har föresten lagt ut några bilder från London, kommer säkerligen bli fler. Jag måste bara ha tid att kolla igenom alla först ;)

De här dagarna hemma har fått mig att inse att jag hör hemma i Sverige, trots allt. Jag är ingen storstads tjej. Oavsett om jag stannar två veckor eller två månader till i London kommer tiden gå så fort att innan jag vet ordet av det är det januari och dax att få tenta ångest igen! Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag vill faktiskt tillbaka till mina studier och min tenta ångest ;) Detta har varit nyttigt och välförtjänt för min del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback