What a great night =)

Igår var jag, Jenny och Valle på Sargasso. Som alla vet är jag små besatt av Sargasso.. haha
Fast efter förra veckans utgång är det ju inte så konstigt ;) Det var inte så mycket folk inne på Sargasso, men det gjorde inte så mycket eftersom mitt span från förra veckan var där =) Vi dansade på både dansgolven, samtidigt som "mr gorgeous" satt i baren och spanade in oss i princip hela kvällen. Fram tills klockan blev kvart över två, då han kom till dansgolvet och där såg jag min chans. Sen dansade jag med honom resten av tiden =) Åh hånglade ett antal gånger med honom =) Nice nice =)
Här är två bilder från gårdagen som jag tagit från Inite. Äntligen får jag vara med på en bild och så gör jag en sån konstig minn.

image10
Valle, Jenny och jag inne på Sargasso =)

image11
Här har vi "mr gorgeous" Olof och en kompis till honom.

Läste mitt horoskop i metro igår: "Det kan mog kännas lite tråkigt med kärleken just nu. Men öppna ögon och öron annars går något riktigt speciellt dig förbi. Är du singel väntar en överraskning". Syftar dem på Olof? ;) hihi

Ikväll kommer Tessi hit, som tyvärr var sjuk igår och kunde inte följa med =( Men det kommer fler utekvällar ;) De spelade ju vår favorit låt som vi alltid springer och ska önska, men aldrig får höra. "I don´t feel like dancing med Scissor Sisters" dessutom tre gånger =) 


Men tillbaka till ikväll. Var tvungen att städa hela huset (en hel vecka ensam med min bror, funkar inte. Som han svinar ner, det är knappt jag står ut ens. Men nu ser det mycket bättre ut =) Plus att jag är inte tillräkligt motiverad att plugga just nu ;) Tessi och jag ska ha vår tacokväll =) Ska bli mumsigt. Sen är det ju melodifestivalen ikväll (trots att jag inte tycker att låtarna är jätte bra, så är det en tradition att se den). Samma sak med ESC som jag skulle bojkotta förra året, sa jag. Fram tills jag fick veta att super heta Fabrizio Faniello skulle vara med. Så vi får väl se hur det blir med den saken i år? Så det blir en trevlig och mysig hemmakväll efter gårdagens partay.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback