Åh det regnar...

Vad jag är trött på detta regnande och blåsande varje dag.. jag hatar denna årstiden. Jag börjar redan känna hur vinter tröttheten och den här deprissions tiden kommer. Även om jag inte är en deprimerad person så känner man av det ändå. Hur lätt irriterad man blir av minsta lilla. Vilket jag sen blir skit arg på mig själv därför att jag blir så lätt irriterad för minsta lilla, helt utan anledning. ÅH... Folk har ju fått för sig att det är regnigt i London. Men så mycket som det regnat den här veckan gjorde det inte ens på två månader i London.

Tessi och Olivia är kvar i London och jag saknar er som tusan! Men snart kommer ni ju hem :) Dock är jag ju så smart att jag ska jobba en massa när ni är hemma. Men vi har ju kvällarna :) Precis som innan ;)

Har tagit mig i kragen och börjat plugga, känner mig så stolt över mig själv. Men frågan är hur mycket som egentligen har fastnat för så trött som jag är på kvällarna. Igår dekade jag av utmattning när jag kom hem och sov bort hela kvällen, sov i fyra timmar. Uppe två timmar och sen gick jag och la mig igen. Gud vilket tråkigt liv jag har. Men nu är jag ju "lång ledig" två hela dagar utan jobb.. wiiieee :) Som kommer gå till att plugga... åh. Tor kanske kommit hem från Halmstad så jag har något trevligt att se fram emot :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback